top of page
DSC_1925005-1.jpeg

STØTT MOTSTANDEN

 
 
 

Arranger en ølsmaking med det fantastiske utvalget av produkter fra Pravda, et prisvinnende ukrainsk håndverksbryggeri.

 
Booking form

MOLOTOVCOCKTAILER

For å være med på motstanden begynte selskapet å bruke flaskene deres til å produsere molotovcocktailer, og hjalp den modige ukrainske motstanden, og senere startet de “Brew for Ukraine”, en innsamlingsaksjon der mer enn 300 bryggerier rundt om i verden deltok og samlet inn mer enn 5 millioner dollar. Vi ønsker å støtte ved å importere produktene deres til Norge, og hjelpe dem å fortsette gjennom disse vanskelige tidene.

NORGE

Bryggeriet har fått synlighet i Norge med sin tilstedeværelse på de viktigste ølfestivalene, og gjennom en fersk artikkel i Nettavisen om flaggskipet sitt «Putin Huylo» som har solgt over 12.000 enheter i Vinmonopolet på bare 3 måneder! Vi tilbyr nå en bedriftsarrangementsløsning: et skreddersydd smakearrangement med utvalgte øl fra deres unike produktsortiment.

ARRANGEMENT

 

Velg fra en rekke av 10 forskjellige håndverksøl, inkludert prisbelønte Dry-Hopped Golden Ale "Putin Huylo" og American Style Red Ale "Red Eyes", blant andre spennende smaker.
Teamet vårt vil støtte arrangementet gjennom:

  • Levering av produkter til selskapets arrangementsted

  • Organisert smaking av de utvalgte ølene

  • Fortelle historier om bryggeriet, produktene og innsatsen fra Pravda for å støtte sine arbeidere, som nå er i frontlinjen gjennom "Brew for Ukraine"

SAMARBEID OM STØTTE

La oss bruke smakingen som en felles innsamling for å kunne sammen donere noe av pengene fra smakearrangementet til en sak vi begge ønsker å støtte.

PRODUKTENE

 

Se pruktene lennger nede på siden.

_A4 poster - Drink Ukrainian - Legal Version (2).jpg

Your order  has been submitted

An error occurred. Try again later

BOOK SMAKING
Antall påmeldte

Takk for hennvendelsen, vi kommer tilbake til deg/dere så fort som mulig!

bottom of page