top of page

sábado, 08/02

|

Landmark

Trap Culture + Omar Noir

Regnbyen skal dryppe litt XTRA den 8.Februar!! @trapcultureoslo + @papitogambino og ikkje minst desse fire essene som skal spinne platene @negado @djqty @_lekman @iamtijan 🔥🔥🔥🔥 www.TicketService.no for BILLETTER ✨

Registration is Closed
See other events
Trap Culture + Omar Noir
Trap Culture + Omar Noir

Horário e local

08/02/2020, 23:00 – 09/02/2020, 03:00

Landmark, Rasmus Meyers allé 5, 5015 Bergen, Norway

Sobre o evento

Endelig har et av de hotteste Hiphop konseptene i landet funnet veien til BERGEN BY! Trap Culture har i 2 år gjort flere gulv brennheite rundt i Norden med kokende heite Hiphop, Trap, RnB, Afrobeat godbiter og lørdag 8. februar er det BERGEN som står for tur. Den lokale kjernekaren OMAR NOIR tidligere kjent som Black O skal opptre hans nye singel "Yard" plus noen gamle godbiter. Med oss har vi ein kabal med esser fra VEST og ØST: Dj Negado + de to lokale stjernene Dj Jibril, Dj Qty og Dj Gaza .

Viss det ikkje regner i Bergen denne kvelden så er det bare å tilkalle brannvesenet, HOT blir det$$$$

Eventet starter 23:00 Billett ved dør: 250,- Billett (Ticketmaster): 200,-

OMAR NOIR Omar Noir tidligere kjent som rapartisten, BLVCK O har boblet på den norske musikkscenen i flere år, men har ikke fått sitt store gjennombrudd ennå. Med omtrent 100 forestillinger på store og små scener i Norge, Sverige, London, Manchester, The Gambia, Senegal og 3 millioner strømmer på debut-EPen The Plot under beltet. Med tanke på at all musikk fra Omar Noir frem til i år ble spilt inn og produsert i hans lille soverom, er himmelen grensen for den håpefulle artisten, etter å ha blitt vist på Alan Walkers debutalbum “Different World” og gitt at han allerede har jobbet med liker Steve Aoki (USA), LAY (CN) & Wyclef Jean (HT) og åpner opp for hiphop-tungvektere The Game (USA), Skepta (UK) og Mavado (JA).

Etter å ha vist hva han har jobbet med de siste årene på By: Larm 2018 og vært låtskriver / topliner for Alan Walker og teamet hans, er Omar Noir spent på å endelig gi ut ny musikk i 2020, både på engelsk, norsk, fransk og Wolof.

https://open.spotify.com/track/4umXNyPrN52j1oLDXRURSY?si=P1ZRco9mRBmpMOKipdWuAA

Dj NEGADO (grunnlegger av Trap Culture) Den 31 år gamle DJ-en er original fra Guinea Bissau og oppvokst i Lisboa, Portugal med et interessant musikksortiment og lidenskap for musikkbransjen. Siden Negado startet med konseptet TRAP CULTURE, har han løftet taket og spilt på etterfesten for noen av de hotteste artistene i gamet, NICKI MINAJ after party sammen med Nickis turné Dj, DJ BOOF og UK artisten SKEPTAs afterparty. Med et anstendig repertoar, hiphop og trap-stilen som folk ikke var vant til i Norge, utfordrer Negado bransjen ved å bli den primære akten for alle internasjonal artister som passerer gjennom Norge. I dag er Negado den mest populære Dj i den typen sjanger han spiller.

https://www.anteroz.com/ent-negado

#bergen #fløyen #bergenby #landmarkbergen #hiphop #trap #rnb #visitbergen #vestlandet #norway #bergencounty #bergencountynj #omarnoir #bergen2020 #bergensentrum #bergennorway #bergen_by #bergenstidende #bergenfest #landmark #landmarkbergen 

Compartilhe esse evento

bottom of page