top of page

segunda, 27/09

|

Hotel Norge

ANTEROZ Industry Tasting

The Norwegian pioneering craft spirits ANTEROZ invites you and your employees to industry tasting!🤤 On Monday 27 September, Anteroz Industry Tasting will be held in Bergen for the first time - with 4 articles + 1 news, our founder José Barros will take you on a journey with botanical flavors. 😍

Registration is Closed
See other events
ANTEROZ Industry Tasting
ANTEROZ Industry Tasting

Horário e local

27/09/2021, 16:00 – 18:00

Hotel Norge, Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen, Norway

Convidados

Sobre o evento

Den norske banebrytende handverksbrennevinen ANTEROZ inviterer til bransjesmaking!

Mandag 27. september arrangeres Anteroz Industry Tasting i Bergen for første gang – med 4 artikler + 1 nyhet skal vår grunnlegger José Barros ta deg med på en reise med botaniske smaker og kvaliteter innen kategorien Rom og Mamajuana (nyhet). 

ANTEROZ er den første Premium Mamajuana merke i verden og en av de første botaniske Premium Rom-merkene. Sammen med Bodegas Garris på den Dominikanske Republikk har ANTEROZ utviklet 2 rom sorter og 2 mamajuana. 

MAMAJUANA TRADICIONAL Vårt tradisjonelle blend av Mamajuana, forsterket og blandet med en hemmelig mix av urter og krydder. Mamajuana Tradicional er mild og søt som en solrik karibisk dag, etter den tradisjonelle Dominikanske Mamajuana familieoppskriften.

MAMAJUANA SENSUAL Unik Mamajuana med en spesiell vri på vår hemmelige blanding av urter og krydder. Mamajuana Sensual er tørrere og tilpasset den moderne tid. Fortsatt er den også basert på vår tradisjonelle oppskrift, men med et snev av nordlyset for å alltid ha en tørrere Mamajuana klar.

RON DORADO Grunnlaget for våre Mamajuana-er, vår premium gylden rom har en rik og lang smak som kan nytes både ren, med is eller til å mixe. Over 12 måneder i amerikansk eik brukt til Cherry, med et snev av urtehemmeligheten vår for å skape en rom perfekt for å nippe på ANTEROZ-måten.

RON MELLOW Den perfekte hvite rom laget av den fineste sukkerrørsaften og en hemmelig ANTEROZ-preg av urtefyrverkeri. Ron Mellow er lekeplassen til Anteroz. Denne klare milde og myke romen er grunnlaget for familien vår. Den gir oss ikke bare muligheten til å lage gode produkter, men også uendelige drinker og cocktailer. Smooth-heten til denne blanke rumen er som enhver karibisk krystallklart vann, ren glede.

Denne dagen skal vi gi dere en ny romopplevelse og ikkje minst en NORSK romopplevelse.

Husk og bekreft påmelding på www.anteroz.com/tasting-bergen

Tasting starter kl 16:00

Compartilhe esse evento

bottom of page