top of page

sáb, 08 feb

|

Punto de referencia

Cultura trampa + Omar Noir

Regnbyen skal dryppe litt XTRA den 8.Februar !! @trapcultureoslo + @papitogambino og ikkje minst desse fire essene som skal spinne platene @negado @djqty @_lekman @iamtijan 🔥🔥🔥🔥 www.TicketService.no para BILLETTER ✨

Registration is Closed
See other events
Cultura trampa + Omar Noir
Cultura trampa + Omar Noir

Horario y ubicación

08 feb 2020, 23:00 – 09 feb 2020, 3:00

Punto de referencia, Rasmus Meyers allé 5, 5015 Bergen, Noruega

Acerca del evento

Endelig har et av de hotteste Hiphop konseptene i landet funnet veien til BERGEN BY! Trap Culture har i 2 år gjort flere gulv brennheite rundt i Norden med kokende heite Hiphop, Trap, RnB, Afrobeat godbiter og lørdag 8. februar er det BERGEN som står for tur. Den lokale kjernekaren OMAR NOIR tidligere kjent som Black O skal opptre hans nye singel "Yard" plus noen gamle godbiter. Med oss har vi ein kabal med esser fra VEST og ØST: Dj Negado + de to lokale stjernene Dj Jibril, Dj Qty og Dj Gaza .

Viss det ikkje regner i Bergen denne kvelden så er det bare å tilkalle brannvesenet, HOT blir det$$$$

Eventet starter 23:00 Billett ved dør: 250,- Billett (Ticketmaster): 200,-

OMAR NOIR Omar Noir tidligere kjent som rappartisten, BLVCK O har boblet på den norske musikkscenen i flere år, men har ikke fått sitt store gjennombrudd ennå. Med omtrent 100 forestillinger på store og små scener i Norge, Sverige, London, Manchester, The Gambia, Senegal og 3 millioner strømmer på debut-EPen The Plot under beltet. Med tanke på at all musikk fra Omar Noir frem til i år ble derrame inn og produsert i hans lille soverom, er himmelen grensen for den håpefulle artisten, etter å ha blitt vist på Alan Walkers debutalbum "Different World" og gitt at han allerede har Jobbet med liker Steve Aoki (EE. UU.), LAY (CN) y Wyclef Jean (HT) y åpner opp para hiphop-tungvektere The Game (EE. UU.), Skepta (Reino Unido) y Mavado (JA).

Etter å ha visitado hva han har jobbet med de siste årene på By: Larm 2018 og vært låtskriver / topliner for Alan Walker og teamet hans, er Omar Noir gastó på å endelig gi ut ny musikk i 2020, både på engelsk, norsk, fransk og Wolof.

https://open.spotify.com/track/4umXNyPrN52j1oLDXRURSY?si=P1ZRco9mRBmpMOKipdWuAA

Dj NEGADO (grunnlegger av Trap Culture) Den 31 år gamle DJ-en er original fra Guinea Bissau og oppvokst i Lisboa, Portugal med et interessant musikksortiment og lidenskap for musikkbransjen. Siden Negado comenzó con el grupo TRAP CULTURE, har han løftet taket og sttered på etterfesten for noen av de hotteste artistene i gamet, NICKI MINAJ after party sammen med Nickis turné Dj, DJ BOOF og UK artisten SKEPTAs afterparty. Med et anstendig repertoar, hiphop og trap-stilen som folk ikke var vant til i Norge, utfordrer Negado bransjen ved å bli den primære akten for alle internasjonal artist som passerer gjennom Norge. I dag er Negado den mest populære Dj i den typen sjanger han derrame.

https://www.anteroz.com/ent-negado

#bergen #fløyen #bergenby #landmarkbergen #hiphop #trap #rnb #visitbergen #vestlandet #norway #bergencounty #bergencountynj #omarnoir #bergen2020 #bergensentrum #bergennorway #bergen_by #bergenstidende #bergenfest #landmark #landmarkbergen 

Compartir este evento

bottom of page