top of page

lun, 27 sept

|

Hotel Norge

Cata Industria ANTEROZ

¡Los licores artesanales pioneros noruegos ANTEROZ te invita a ti y a tus empleados a una degustación de la industria! 🤤 El lunes 27 de septiembre, la Cata de la Industria de Anteroz se llevará a cabo en Bergen por primera vez: con 4 artículos + 1 noticia, nuestro fundador José Barros lo llevará a un viaje con sabores botánicos. 😍

El registro está cerrado
Ver otros eventos
Cata Industria ANTEROZ
Cata Industria ANTEROZ

Horario y ubicación

27 sept 2021, 16:00 – 18:00

Hotel Norge, Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen, Noruega

Invitados

Acerca del evento

Den norske banebrytende handverksbrennevinen ANTEROZ inviterer til bransjesmaking!

Mandag 27. arreglos de septiembre Degustación industrial Anteroz en Bergen para primera banda - med 4 artikler + 1 nyhet skal vår grunnlegger José Barros ta deg med på en reise med botaniske smaker og kvaliteter innen kategorien Rom og Mamajuana (nyhet). 

ANTEROZ er den første Premium Mamajuana merke i verden og en av de første botaniske Premium Rom-merkene. Sammen med Bodegas Garris på den Dominikanske Republikk har ANTEROZ utviklet 2 rom sorter og 2 mamajuana. 

MAMAJUANA TRADICIONAL Vårt tradisjonelle blend av Mamajuana, forsterket og blandet med en hemmelig mix av urter og krydder. Mamajuana Tradicional er mild og søt som en solrik karibisk dag, etter den tradisjonelle Dominikanske Mamajuana familieoppskriften.

MAMAJUANA SENSUAL Unik Mamajuana med en spesiell vri på vår hemmelige blanding av urter og krydder. Mamajuana Sensual er tørrere og tilpasset den moderne tid. Fortsatt er den også basert på vår tradisjonelle oppskrift, men med et snev av nordlyset for å alltid ha en tørrere Mamajuana klar.

RON DORADO Grunnlaget para våre Mamajuana-er, vår premium gylden rom har en rik og lang smak som kan nytes både ren, med is eller til å mixe. Más de 12 meses i amerikansk eik brukt til Cherry, med et snev av urtehemmeligheten vår para å skape en rom perfekt para å nippe på ANTEROZ-måten.

RON MELLOW Den perfekte hvite rom laget av den fineste sukkerrørsaften og en hemmelig ANTEROZ-preg av urtefyrverkeri. Ron Mellow er lekeplassen til Anteroz. Denne klare milde og myke romen er grunnlaget para familien vår. Den gir oss ikke bare muligheten til å lage gode produkter, men også uendelige drinker og cocktailer. Smooth-heten til denne blanke rumen er som enhver karibisk krystallklart vann, ren glede.

Denne dagen skal vi gi dere en ny romopplevelse og ikkje minst en NORSK romopplevelse.

Husk og bekreft påmelding på www.anteroz.com/tasting-bergen

Degustación de entrada kl 16:00

Compartir este evento

bottom of page